Rendszeres olvasók

2018. augusztus 26., vasárnap

Az operaház Fantomja - operaghost.com

A Fantom-történet világszerte igen népszerű, az orosz rajongók lelkesedése azonban mindannyit felülmúlja. 2005-ben indult egy szerény weboldallal, mára igényes információs csatorna és a különböző Fantom-cuccok lelőhelye, fóruma. Az oldalra látogatók mindenféle Fantom-filmek, könyvek, zenés darabok és egyéb alkotásokkal kapcsolatos híreket olvashatnak és vásárolhatnak is.

 A könyvek és filmek mellett,
az oldalon a Webber-musical játssza a főszerepet

Az oldal orosz és angol nyelven olvasható. Izgalmas bejegyzéseket tartalmaz Gaston Leroux-ról, az Opera Garnier-ről, a különböző Fantom-regényekről, mangáról, horror és romantikus filmekről, sőt a témához köthető videojátékokról és egyéb termékekről is. Külön rész foglalkozik a rajongók által készített alkotásokkal, melyek közül talán a könyvek a legfigyelemreméltóbbak. Ezek a kiadványok igen igényes kivitelben készülnek, gazdagon illusztrált, kemény fedeles művek, melynek minőségét melegen ajánlom a hazai magánkönyvkiadásra szakosodott cégek figyelmébe.

Fan-Fantom-regények

A számos érdekesség közül kiemelném továbbá a moszkvai opera éttermében készített "Operaház Fantomja" fantázianévre keresztelt édességet - zárójelben megjegyezve, hogy nálunk a Centrál Kávéházban is van hasonló, az Opera.

Az operaház "Fantomja" Moszkvából
természetesen fehér-fekete csokoládéval 
- francia recept alapján

A Centrál Opera szelete

Vagyis bátran állíthatom, van itt minden, mi szemnek, fülnek és szájnak ingere, és érdemes mindenképpen ellátogatni és böngészgetni ezen az oldalon:

operaghost.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése